Per 1 januari 2006 bestaat onze vereniging uit 179 actieve leden.
Vanaf september 2006 draaien we met 1 turngroep, 1 groep ouder-kind gym, 2 kleutergroepen, 3 meisjes groepen, 3 jongens groepen, 2 streetdance groepen en 1 spacegym voor het voorgezet onderwijs. Voor de volwassenen is er Fit+, aerobics/steps en bodyshape. Voor al deze  groepen hebben we veelzijdig spel- oefen- muziek- materiaal klaar staan.

Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. Een goede  lichamelijke conditie zorgt ervoor dat men minder vatbaar is voor verkoudheden en andere ongemakken.

Alle activiteiten die we hebben worden door deskundigen begeleid. Het zijn goed opgeleide sportleiders die ook nog een extra cursus hebben  gevolgd, voor hun specifieke lessen. Zij doen deze lessen met veel enthousiasme en staan open voor allerlei ideeën waarmee de leden zelf komen.

Mocht je nu nieuwsgierig zijn naar onze lessen, kom dan een paar keer gratis mee doen en beslis dan of je lid wordt van onze vereniging. Voor meer info: olympiaberkhout.nl.